Nieuws

2 oktober: Muziek Matinee voor ouderen in Indische sferen

 

2 oktober: Muziek Matinee voor ouderen in Indische sferen 

 

Welzijn Ouderen Grave organiseert op 2 oktober weer een editie van het Zondagmiddag Muziek Matinee. Speciaal voor ouderen van 55 jaar en ouder uit Escharen, Gassel, Grave en Velp. Een zondagmiddag waarin muziek, ontmoeting en gezelligheid centraal staan.  

De Zondagmiddag Muziek Matinee wordt deze keer in de theaterzaal van Catharinahof gehouden. Het programma start om 14 uur en is rond 16.30 uur afgelopen. Inloop vanaf 13.30 uur. De toegang is gratis; het eerste kopje koffie/thee en een drankje ontvangt men van Welzijn Ouderen Grave. De overige drank consumpties zijn voor eigen rekening.  

Op het programma staat een optreden van zang- en dansgroep LimaDiti gepland. Ook Margot Nijkamp is weer van de partij en zal haar dichterlijke kunsten laten horen. Tevens zal er een muzikaal optreden zijn van een bijzondere ‘mystery guest’. Tijdens de middag worden er diverse Indische hapjes uitgeserveerd. Roland Eijbersen, voorzitter van Welzijn Ouderen Grave, zal de middag presenteren. Eijbersen: “Deze middag staan de ouderen centraal. Samen met de RegioBank Grave hebben we een succesvolle crowdfunding actie kunnen organiseren. Daardoor kunnen we een extra mooi programma neerzetten.” 

Gezien de beperkte capaciteit is aanmelding verplicht. Aanmelden kan tot uiterlijk 26 september via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen met Welzijn Ouderen Grave van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.30 en 12.30 uur op 0486-729004.  

Aan deze editie van het Zondagmiddag Muziek Matinee werken verschillende lokale organisaties mee. Naast Welzijn Ouderen Grave, de stichting Indië-Herdenking Grave, Senioren KBO Grave en de Wijkraad Grave-West. 

0486-729004
ma t/m vr 9:30 - 12:30