Nieuws

Muziek Matinee op 7 mei

Muziek Matinee op 7 mei

Uitnodiging: Zondagmiddag Muziek Matinee op 7 mei!

Welzijn Ouderen Grave organiseert op 7 mei weer een editie van het Zondagmiddag Muziek Matinee. Dit doen wij in samenwerking met KBO Gassel, Dorpsraad Gassel, Senioren KBO Grave & Wijkraad Grave-West. Het Matinee is speciaal voor ouderen van 55 jaar en ouder (en hun mantelzorgers) uit Escharen, Gassel, Grave en Velp. Een zondagmiddag waarin muziek, ontmoeting en gezelligheid centraal staan. Deze vierde editie vindt in ‘De Viersprong’ in Gassel plaats.

Het programma bestaat uit een korte inspirerende masterclass rondom klassieke muziek van Diederik Elings-Oude Nijhuis. Ook de gedichten van de hand van Margot Nijkamp zullen weer klinken. Verder verwachten we een spetterend optreden van Het Kwartjesvolk die humoristische Brabantse volksmuziek ten gehore zullen brengen. Het programma start om 14 uur en is rond 16.30 uur afgelopen. Inloop vanaf 13.30 uur. Toegang is gratis; bezoekers krijgen een kopje koffie/thee en ook in de pauze wordt aan de inwendige mens gedacht.

Bezoekers worden gevraagd zich vooraf aan te melden. Dat kan tot en met 2 mei via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen met Welzijn Ouderen Grave van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09.30 en 12.30 uur op 0486-729004

0486-729004
ma t/m vr 9:30 - 12:30