Nieuws

Nieuwe website in de lucht!

Nieuwe website in de lucht!

Als stichting hebben we de beschikking over een website. Deze is opgezet en al die tijd onderhouden door onze vrijwilliger Jan de Boer, waar we erg blij mee zijn. Allereerst wil ik Jan dan ook bijzonder hartelijk danken voor zijn inzet voor de website al die tijd. Dit betekent zeker niet het einde van zijn betrokkenheid, want ook zal Jan intensief betrokken blijven bij het bij de tijd houden van de informatie op de vernieuwde website.

Nu vonden wij al langere tijd dat de website in een moderner jasje gestoken mocht worden. De techniek, maar ook het uiterlijk begon langzaam maar zeker enigszins gedateerd te raken. Daarnaast hadden we ook af en toe last van wat ‘ongenode’ gasten op de website en ons e-mail adres. Dit alles heeft ons (na het herstellen van de subsidie) doen besluiten om het webdesign bureau “Keizer Karel Webdesign” te vragen om een nieuwe, moderne en makkelijk te onderhouden website te bouwen.

We zijn erg blij met het resultaat en na gedegen testen en heen en weer communiceren is de nieuwe website op 7 december gelanceerd.

Rien Krol (bestuurslid ICT & Projecten)

0486-729004
ma t/m vr 9:30 - 12:30