Nieuws

Training over omgaan met dementie

Iedere 12 minuten komt er iemand bij met dementie in Nederland. Ze blijven mens zoals u en ik en willen blijven meedoen in onze maatschappij. Wij kunnen er met zijn allen een positieve bijdrage aan leveren door de training "Omgaan met Dementie" te volgen.

Informatie over Trainingen "Omgaan met Dementie"

In je familie- of vriendenkring, maar ook op straat, in de winkel en op het werk kun je te maken krijgen met dementie. Veel mensen willen wel helpen, maar weten niet goed hoe. Via de website www.samendementievriendelijk.nl/trainingen kun je verschillende onlinetrainingen volgen. Er zijn algemene trainingen, maar ook trainingen voor specifieke beroepsgroepen.

In het Land van Cuijk worden ook trainingne gegeven door speciaal opgeleide vrijwillige trainers. In de training "Goed omgaan met dementie" leer je dementie herkennen en hoe je iemand met dementie kunt helpen.

De training duurt ca. 2,5 uur en kan op locatie worden gegeven.

De training is gratis en de koffie/thee wordt u aangeboden door de gemeente Land van Cuijk. Wanneer u de training hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat.

Let op! Het aantal deelnemers per training is beperkt. Kijk voor meer informatie op www.gemeentelandvancuijk.nl/dementievriendelijk.

Data: 21 augustus en 20 november 2024

Aanvang: 19.00 uur tot 21.30 uur.

Iedereen is welkom!

Organisatie: Alzheimer Land van Cuijk & Gennep

Locatie: Bibliotheek Grave, Trompetterstraat 2. 5361 ER Grave

Aanmelden bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of info bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0486-729004
ma t/m vr 9:30 - 12:30