Nieuws

Vrijdag 20 september gaan we gezellig op stap!

Al een tijd bestaat er bij Welzijn Ouderen Grave de behoefte om ook activerende activiteiten te ondernemen die raakvlakken hebben met cultuur en ontmoeting. Immers, de vitalere en ‘nieuwere’ ouderen van nu hebben een hele andere behoefte en interesses dan pakweg 20 jaar geleden. Onder de noemer ‘happy ouder’ willen we een aantal activiteiten gaan organiseren die juist deze  invalshoek heeft.

Op vrijdag 20 september willen we met een groep (maximaal 15-20 personen) twee dingen gaan ondernemen: we hebben een stadsgids geregeld die ons meeneemt door het centrum van  Grave en we zullen een bezoek brengen aan het Stadsmuseum. We besluiten de middag met een borrel bij een lokale Graafse horeca gelegenheid.

We verzamelen om 13.30 uur bij het Stadsmuseum Grave (St. Elisabethstraat 10A). De middag besluiten we rond 16.30 uur. Eigen bijdrage is 5 euro p.p.


Lijkt u een stadswandeling en een bezoekje aan het Stadsmuseum Grave gezellig?

Heeft u op vrijdagmiddag 20 september toch niets te doen? Doe dan met ons mee en meldt u aan. Dan kunt  zich aanmelden bij Welzijn Ouderen Grave.

Telefoonnummer: 0486-729004 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0486-729004
ma t/m vr 9:30 - 12:30